Home Menu

Lianne Leeggangers, kinder- en jeugdtherapeut en KIES coach

Na jaren gewerkt te hebben als verloskundige heb ik 2010 praktijk Omgaan opgericht in Dongen. Tijdens mijn opleiding tot kinder-en jeugdtherapeut heb ik stage gelopen bij een orthopedagogen praktijk. In de afgelopen 10 jaar heb ik met veel plezier gewerkt met kinderen met sociaal emotionele problemen. Mijn specialisatie ligt bij kinderen in echtscheidingssituaties.

 

Femke Crützen, vaktherapeut en systeemtherapeut i.o.

In de afgelopen 15  jaar heb ik een brede ervaring opgedaan in de jeugdhulpverlening als therapeut en gezinshulpverlener. Zo heb ik o.a gewerkt in een polikliniek, een psychologenpraktijk en in de crisisopvang voor huiselijk geweld in Amsterdam en Rotterdam. Mijn specialisatie ligt bij het werken creatieve en speelse werkvormen. Sinds november 2020 ben ik in opleiding tot systeemtherapeut/gezinstherapeut. Deze opleiding volg ik bij Euthopia in Breda en zal ik in 2022 afronden.

Linked In profiel Femke Crützen

 

Barbara Gijsbers, GZ-psycholoog

Na mijn studie kinder- en jeugdpsychologie heb ik me een aantal jaren met wetenschappelijk onderzoek beziggehouden. In 2006 heb ik de vervolgopleiding tot GZ psycholoog voltooid en heb ik in twee ziekenhuizen gewerkt. Vervolgens ben ik in 2011 gestart met een eigen psychologenpraktijk waar ik kinderen en jongeren heb gezien voor diagnostisch onderzoek en behandeling. Sinds een aantal jaar verzorg ik met veel plezier met name de diagnostische trajecten bij Praktijk Omgaan.

 

Rose-Marie Vermeulen, tekentherapeut

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs met ervaring in alle groepen. Daarnaast ben ik talentcoördinator voor de meer- en hoogbegaafde leerlingen. Ik zocht en vond verdieping in mijn studies over beelddenken, creatieve communicatie en tekentherapeut. De kracht van tekentherapie is een probleem of hulpvraag zichtbaar maken in een tekening. Je hebt er geen tekenvaardigheid voor nodig. Het lezen van de tekentaal is mijn deskundigheid. 

Ik ben als freelancer verbonden aan het team van Omgaan. Daarnaast heb ik ook mijn eigen tekenatelier: https://tekenverhaal.nl/

 


  

 


 

 

http://www.omgaan.nl/